Despre mine

Salutare!

Numele meu este Sándor Szabó și îți mulțumesc că îmi vizitezi pagina.

Hai să ne cunoaștem puțin mai bine. Permite-mi să scriu câteva cuvinte despre activitatea mea profesională:

Am absolvit facultatea de Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca în anul 2012. Apoi am urmat studiile de rezidențiat între anii 2012-2015 în specialitatea Farmacie clinică. În vara anului 2021 am promovat examenul de farmacist primar.  Între timp am mai făcut două lucruri interesante: am predat la Disciplina de Farmacie clinică timp de 2 ani și am lucrat 5 ani într-o farmacie independentă, ca apoi în 2017 să trec la următorul nivel. Momentan sunt Training manager la ROPHARMA S.A. Începând de anul acesta (2020) sunt doctorand la Universitatea de Medicină și Farmacie “Iuliu Hațieganu” din Cluj-Napoca, iar teza de doctorat se bazează pe dezvoltarea unui aparat portabil pentru detecția rapidă a bacteriilor implicate în infecții nosocomiale, din diferite probe biologice.

Începând cu luna Decembrie 2021 sunt farmacist clinician la Spitalul Clinic Militar de Urgență „Dr. Constantin Papilian” din Cluj-Napoca, unde activez momentan pe secțiile de ATI, Oncologie și COVID.

Domeniul sănătății este în continuă creștere: apar informații noi, cele vechi câteodată nu mai sunt valabile, motiv pentru care un farmacist trebuie să fie foarte bine pregătit din punct de vedere profesional ca să poată oferi cele mai bune soluții pacienților într-un mod etic și deontologic.

Am creat acest site din dorința de a împărtăși informații cu colegii mei farmaciști, medici, astistenți și alți specialiști sau chiar pacienți din experiențele zilnice întâlnite.

Mulțumesc!

 

farm. clin. drd. Sándor SZABÓ

Farmacist primar – Farmacie clinică

  • Newsletter

    Abonează-te la ultimele noutăți